Skoči na glavno vsebino
Select Page

OBVESTILO ZA UČENCE IN STARŠE/SKRBNIKE OD 4. – 9. RAZREDA

V ponedeljek, 22. 2. 2021, bodo KONČNO v šoli vsi učenci. Zares se jih veselimo in zares komaj čakamo, da se (vsaj približno) vrnemo v »stare tirnice«.

V šolo pošljite, prosimo, ZDRAVE otroke – ob najmanjšem sumu na katerokoli bolezen (prehlad, vročina, slabost …) naj otrok ostane doma.

V primeru suma na okužbo v družini, naj otrok preventivno ostane doma do rezultata testa.

Organizacija dela bo zelo podobna tisti iz začetka šolskega leta. V nadaljevanju podajamo nekaj informacij.

  • PRIHOD V ŠOLO:

Učenci naj prihajajo v šolo 10 min pred začetkom šolskih aktivnosti (primer: če pričnejo z aktivnostjo ob 7.30, pridejo v šolo ob 7.20).

Od 8.25 bomo šolska vrata zaklenili.

  • POUK:

Vsi oddelki imajo pouk v svojih matičnih učilnicah – učenci se med učilnicami ne bodo selili, k njim bodo prihajali učitelji.

Pouk bo potekal po urnikih, ki bodo objavljeni na spletni strani šole.

  • OBRAZNE MASKE:

Maske bodo učenci uporabljali ob prihodu/odhodu v šolo ter na hodnikih (odhod na WC, odhod v jedilnico, odhod v telovadnico…). Med poukom učenci mask ne bodo uporabljali, razen če bodo v učilnici (npr. varstvo učencev) skupaj z učenci drugih oddelkov.

Prosimo, da učenci uporabljajo svoje ČISTE obrazne maske.

  • GIBANJE PO ŠOLI:

Upoštevali bomo primerno in priporočeno medosebno razdaljo in pri gibanju po šoli nosili obrazne maske.

  • ŠOLSKA PREHRANA:

Pri pripravi šolske prehrane bomo izhajali iz podatkov, ki ste nam jih posredovali v začetku šolskega leta in so veljali še v mesecu oktobru 2020.

V primeru, da v prihodnje več ne bo enako (npr. otrok v šoli ne bo več imel kosila), to NEMUDOMA (do petka, 19. 2. 2021, do 12.00) javite v tajništvo šole (02 33 00 972 ali info@os-tabor1.si ).

  • JUTRANJE VARSTVO in PODALJŠANO BIVANJE:

Jutranje varstvo je organizirano le za učence prvega triletja.

Podaljšano bivanje za 4. in 5. razred bo potekalo v obliki nujnega varstva in to le za tiste učence, kjer starši/skrbniki presodite, da je to nujno potrebno. V oddelkih nujnega varstva bodo združeni vsi učenci, ki le-to potrebujejo. Zaradi lastne varnosti, bodo ves čas nosili obrazne maske.

Če za otroka potrebujete nujno varstvo, to NEMUDOMA (do petka, 19. 2. 2021, do 12.00) javite v tajništvo šole (02 33 00 972 ali info@os-tabor1.si ).

  • OBVEZNI in NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI, FAKULTATIVNI POUK:

V času od 22. 2. 2021 do 26. 2. 2021 (oz. do novih navodil NIJZ oz. pristojnega ministrstva) se bodo izvajali na daljavo. O spremembi bomo učence in vas takoj obvestili.

  • INTERESNE DEJAVNOSTI:

V času od 22. 2. 2021 do 26. 2. 2021 (oz. do novih navodil NIJZ oz. pristojnega ministrstva) se interesne dejavnosti ne bodo izvajale. O spremembi bomo učence in vas takoj obvestili

Kolektiv OŠ Tabor I Maribor

(Skupno 217 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost