Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši, skrbniki,

koledarsko leto se izteka in to je tudi čas, ko se ukvarjamo s takšnimi in drugačnimi inventurami ter razmišljamo, kaj je bilo dobro, kaj odlično in česa morda ne bi več. Na svojih seznamih tako kljukamo, kaj smo opravili in na kaj nam v prihodnje ni več potrebno misliti.

Leto 2020 je bilo življenje na šoli drugačno, kot smo bili vsi skupaj vajeni iz preteklosti, saj je korona zaznamovala tudi vzgojno izobraževalno delo naše šole v prejšnjem in tem šolskem letu. Bili smo fleksibilni in smo se sproti prilagajali nastalim situacijam, ob tem pa nudili oporo drug drugemu, da nismo omagali takrat, ko res ni šlo najbolj enostavno.

Iskrena hvala za ves suport, prijazne misli, ki ste nam jih namenjali, in dobro voljo s katero ste omogočili, da je delo na daljavo teklo najbolj optimalno.

Iz medijev smo vsi skupaj že izvedeli, da naj bi se učenci prvega triletja vrnili v šolske klopi 4. 1. 2021, če bo epidemiološka slika to dopuščala. Pristojno ministrstvo uradno še ni poslalo nobene informacije, kako in kaj – tudi ne o nameri. Takoj, ko bo kaj znanega, javimo.

V kolikor se bomo v ponedeljek, 4. 1. 2021, vrnili v šolske klopi, bomo pri organizaciji dela upoštevali podatke, ki ste nam jih starši učencev prvega triletja posredovali v mesecu decembru, ko smo bili obveščeni, da bi se morda lahko vrnili v šolo. Morebitne spremembe že posredovanih podatkov, prosimo, javite otrokovi razredničarki.

23. 12. 2020 bo v tem koledarskem letu še zadnjič delovala knjižnica na prostem. Knjižnica ne bo delovala do vključno 3. 1. 2021. Ga. knjižničarka po tem datumu mlade bralce spet prijazno vabi med knjige (ali na prostem ali/in v knjižnici – kako bo to pač takrat mogoče).

Tisti, ki boste med prazniki odpotovali v tujino, prosimo, ob vrnitvi upoštevajte morebiti odrejeno karanteno ter otrokovo razredničarko obvestite o odsotnosti otroka.

Vsem želimo mirne in prijazne praznike v krogu svojih dragih, v letu 2021 pa vsem skupaj (in vsakemu posebej) želimo predvsem zdravja in osebnega zadovoljstva.

Kolektiv OŠ Tabor I Maribor z ravnateljico

(Skupno 161 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost