Skoči na glavno vsebino
Select Page

V četrtek, 30. 9. 2021, je bilo v Črnučah državno prvenstvo v orientacijskem teku. Zadnje takšno tekmovanje je bilo pred dvema letoma pri nas pod Pohorjem, kjer smo ekipno zmagali tako pri dečkih kot pri deklicah. Lansko leto je bilo v Črnučah zaradi Covida tekmovanje samo za najstarejšo kategorijo (8. in 9. razred). Naše deklice so zasedle 3. mesto.

Letos je bilo tekmovanje ponovno v Črnučah v vseh treh kategorijah. Žal smo na tekmovanje poslali precej zdesetkane ekipe. Zaradi Covida je manjkala več kot tretjina tekmovalcev, ki si je na športnem dnevu in pri urah športa izborila udeležbo na tem tekmovanju. Temu primerni so tudi rezultati. Najbližje stopničkam so bile ekipe v B kategoriji (6. in 7. razred), ki so zasedle 4. mesto. Med posamezniki je najvidnejšo uvrstitev dosegla Hana Štular iz 7. a z 8. mestom in Petra Nagy Abonyi iz 6. b z 9. mestom v B kategoriji. Med fanti je v B kategoriji Luka Lihteneger iz 7. b zasedel solidno 15. mesto.

Ostale rezultate si lahko ogledate na povezavi: http://www.orientacijska-zveza.si/datoteke/rezultati/2021_SOT_Rezultati.pdf

Čestitke vsem sodelujočim učencem in učenkam, saj je od 19 tekmovalcev kar 17 tekmovalcev uspešno in pravilno opravilo z zelo zahtevnimi progami.

 

 

(Skupno 133 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost