Skoči na glavno vsebino
Select Page

Pred vrati so krompirjeve počitnice in Zavod MARS Maribor pripravlja za vse nadobudne in radovedne otroke, ki so starejši od 8 let, kreativno preživljanje jesenskih počitnic. Njihova tema je raziskovanje svetlobe. Namen Marsovih počitnic je mladim ponuditi prostor in čas za svobodno raziskovanje svetlobe skozi vizualno in novomedijsko umetnost ter sodobno tehnologijo – vse ob pomoči izurjenih mentoric in umetnic.

Marsove počitnice spodbujajo izobraževanje za trajnostni razvoj, medsebojno učenje, omogočanje kreativnih rešitev preko povezovanja področij umetnosti, znanosti in tehnologije in razvijanje kakovostne komunikacije.

Sodelovanje na Marsovih počitnicah je BREZPLAČNO! Udeleženci naj imajo s seboj malico/kosilo, za sadje in čaj bo priskrbljeno.

OBVEZNE PRIJAVE na info@marsmaribor.org. Prijave na počitnice pošljite najkasneje do sobote, 26. oktobra 2019. Navesti je potrebno ime in priimek udeleženca ter njegovo/njeno starost.

Počitnice so del projekta MARSOVE POČITNICE 2019 in so sofinancirane s strani Mestne občine Maribor, program „Maribor – mesto znanja in ustvarjalnosti“ v letu 2019.

Projekt poteka v sodelovanju z OŠ Bratov Polančičev Maribor in spada med projekte slovenske UNESCO ASP mreže.

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost