Skoči na glavno vsebino
Select Page

Šola v naravi – 2. dan
Zjutraj smo se zbudili, uredili in odšli na jutranji sestanek. Po zajtrku smo imeli nekaj prostega časa. V naravoslovni učilnici smo spoznali različne živali, zatem pa se odpravili na krajši pohod na Kozji rob. Na poti smo izvedeli marsikaj novega in zanimivega. Prosti čas je bil ponovno po kosilu. Po dolgem druženju in igranju pa je za naš razred bil čas za plezanje in lokostrelstvo, pri čemer smo se zelo zabavali. Po večerji smo od gospoda izvedeli še veliko o ekološki hrani. Dolgemu in napornemu, a zabavnemu dnevu je sledilo spanje.
Špela Simonič, Riona Bajra, Anđela Došen, 7. a

Dan smo začeli z jutranjim sestankom in zajtrkom. Kasneje smo se učenci 7. c-razreda odpravili do Hudičevega mostu v Triglavskem narodnem parku, kjer smo občudovali lepa Tolminska korita. Po vrnitvi v dom smo pojedli kosilo in se ob treh odpravili v Tolminski muzej. Ko smo se vrnili, smo imeli nekaj prostega časa, nato pojedli večerjo in ob osmih nadaljevali z večernimi dejavnostmi.
Maša Menhart Jančič, Lara Eichmeier, Alejna Dorić, 7. c

Dan smo začeli tako, da smo po bujenju pospravili sobo, zajtrkovali in odšli na sestanek. Nato smo šli na sprehod do Nemške kostnice, si jo ogledali ter pot nadaljevali do Soče. Tam smo se razdelili v skupine in tekmovali, katera bo zgradila večji stolp iz kamnov. Najvišji je meril 86 cm. Potem smo se vrnili v dom. Po kosilu in odmoru smo imeli orientacijski pohod, po odmoru in večerji pa predavanje o kmetijstvu.
Tadej Bračko, Maksim Juhart, 7. b

(Skupno 507 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost