Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši, skrbniki,

prišli smo do točke, ko smo vsi skupaj že zelo upehani – otroci, vi in naši učitelji tudi. V bistvu smo vsi skupaj nepripravljeno skočili v novo in nepoznano. Tudi zato toliko bolj »božajo« vse pohvale in prijazne sugestije, ki nam jih dnevno namenjate. Opažate, da se takoj odzivamo, da želimo pomagati in da takoj skupaj z vami ob zapletih iščemo rešitve.

Se pa pojavlja z vaše strani vse več klicev »na pomoč« in vse več nasvetov, da se zmanjša tempo. Zares verjamem, da ste mnogi v stiski. Poleg svoje redne službe ste postali še učitelji in organizatorji časa pri računalnikih (posebej tam, kjer je več otrok in si ga morajo deliti). Opozarjate, da je precej nalog, ki so bile dodeljene otrokom še neopravljenih, ker enostavno ni časa, da bi jih uspeli otroci narediti.

Zavoljo vsega zapisanega bomo prihodnji teden napravili kratko pavzo. Njen namen je, da si vsi skupaj oddahnemo in zajamemo sapo za naprej, uredimo »stare grehe«. Saj veste, nihče od nas ne more vedeti, kdaj se bomo zares vrnili v našo šolo.

Kaj to pomeni?

V petek, 10. 4. 2020, bomo tekom dneva na spletni strani šole objavili aktivnosti za prihodnji teden. Šlo bo za dejavnosti, ki jih otroci lahko opravijo sami (branje knjig, ogledi filmov …), ostalo pa bo veeeeliko časa, da uredijo stvari, ki jih doslej še niso.

Bodo pa vsi učitelji dosegljivi na svojih spletnih naslovih – če bo torej kakšno vprašanje, se lahko obrnete na njih. Saj veste, naslovi vseh so na spletni strani v zavihku O šoli in potem v meniju poiščete Zaposleni.

Lahko pa pokličete tudi v šolo (02 33 00 972) ali pišete po elektronski pošti info@os-tabor1.si ali martina.rajsp@os-tabor1.si.

V torek, 21. 4. 2020 bo delo na daljavo ponovno steklo kot smo doslej vajeni – s polno paro in zares.

dr. Martina Rajšp, ravnateljica

 

(Skupno 152 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost