Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši, skrbniki!

Pa smo prišli že skoraj do konca šolskega leta 2019/2020. Šolskega leta, ki smo ga pričeli nič hudega sluteč, polni pričakovanj, želja po dogodivščinah, prijetnih trenutkih… Potem pa nas je januarja presenetila gripa in marca korona. Prav zaradi slednje smo vsi skupaj ustvarjali novo poglavje v slovenskem osnovnem šolanju ter dokazali, da SKUPAJ ZMOREMO. Skrbeli smo zase in za druge ter spretno prikrmarili ladjo do sredine maja, ko smo se pričeli postopoma vračati k pouku v šolske prostore. Vestno smo se prilagajali priporočilom in zahtevam šolskega ministrstva in NIJZ ter tudi tedensko spreminjali organizacijo dela. Pa smo jo! In sedaj stojimo že pred vrati dooolgih počitnic.

Zadnji dan pouka bo v sredo, 24. junija 2020. Ta dan bo namenjen proslavi ob dnevu državnosti (izpeljana bo po šolskem radiu), razdelitvi spričeval, pohval, nagrad in slovesu od razredničarke in sošolcev. Z aktivnostmi bomo zaključili ob 11.00, ko bodo razredničarke pospremile učence na ploščad pred šolo.

Tudi zadnji dan bomo organizirali jutranje varstvo, otrokom pa bosta na voljo zajtrk in dopoldanska malica.

Kosila za učence od 6. do 8. razreda ne bo.  Staršem učencev od 6. do 8. razreda za ta dan ni potrebno odjaviti kosila.

Za učence od 1. do 5. razreda bo tudi zadnji šolski dan organizirano podaljšano bivanje in kosilo ter popoldanska malica.

Mnogi ste že sporočili, da bo vaš otrok zadnji šolski dan odšel domov takoj po pouku. Ker se želimo tudi za ta dan primerno organizirati, prosimo, da do petka, 19. 6. 2020, pisno javite razredničarki, do kdaj bo vaš otrok zadnji šolski dan v šoli in katere obroke bo imel. V kolikor do petka ne sporočite svoje odločitve, pomeni, da bo otrok odšel domov takoj po pouku in da ta dan ne bo imel kosila.

Naj se ob koncu ponovno zahvalimo vsem skupaj in vsakemu posebej, spoštovani starši/skrbniki, da smo delali z roko v roki, si zaupali in verjeli drug drugemu ter tako ustvarjali najboljše kar zmoremo. S skupnim delom nadaljujemo v torek, 1. septembra 2020!

Kolektiv OŠ Tabor I Maribor

 

(Skupno 278 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost