Skoči na glavno vsebino
Select Page

V soboto, 9. 12. 2023, smo v šoli izvedli božični sejem. Šolske hodnike in jedilnico smo opremili s stojnicami, na katerih je vsak razred ponujal izdelke, ki so jih izdelali s svojimi mentorji. Starši, krajani in drugi obiskovalci so se lahko sprehodili skozi pestro ponudbo različnih artiklov. Za vsakega se je našlo nekaj.

Pred uradnim odprtjem sejma so učenci pripravili kratek kulturni program. Na sejmu so se lahko obiskovalci popeljali z božičnim vlakom, se okrepčali z božičnim čajem in številnimi dobrotami. Obiskali so lahko delavnico izdelave prazničnih izdelkov, si naredili tatu in se poigrali z zabavnimi igrami. Ta dan je potekal tudi srečelov, v okviru katerega so se zbirala sredstva za plačilo prevoza devetošolcev na zaključno ekskurzijo.

Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in obiskali naš božični sejem ter darovali prostovoljne prispevke. Zahvalili bi se tudi vsem podjetnikom in podjetjem, ki so s svojimi izdelki in storitvami obogatili naš sejem. Izkupiček sejma je namenjen šolskemu skladu.

(Skupno 199 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost