Skoči na glavno vsebino
Select Page

V telovadnici TŠC na Teznem je bilo 21. in 22. 12. 2022 občinsko prvenstvo v nogometu.

Brez treninga in uigravanja ekipe smo v sredo začeli prvo tekmo. V prvih dveh minutah je nasprotnik že vodil 2 : 0, kar je trajalo do zadnjih minut igre, ko nam je uspelo doseči en gol. Prvo tekmo v skupini smo izgubili in takoj nato smo že igrali naslednjo, ki smo jo dobili s 3 : 0. Z 2. mestom v skupini smo se uvrstili v četrtfinale.
V četrtek, 22. 12.,  smo v četrtfinalu igrali z zmagovalci C-skupine iz OŠ Maksa Durjave. Tokrat nam je uspelo že po rednem času zmagati z 2 : 0. V polfinalu smo igrali z odlično ekipo iz OŠ Limbuš. Po izenačenem delu v rednem delu tekme smo streljali šestmetrovke. V golu se je izkazal Luka Lihteneger, ki je ubranil kar dva strela. Naši dečki so to izkoristili in zadeli vse strele.
Finale z nogometaši iz OŠ Toneta Čufarja smo dobili po izvajanju prostih strelov. Luka se je spet izkazal, ubranil je dva nasprotnikova strela, Rok je zadel in Gašper je z odličnim strelom zapečatil usodo nasprotnika. Postali smo občinski prvaki!
Čestitke Luki Lihtenegerju, Nicku Krebsu Preliču, Roku Završniku, Gašperju Kesiču Gmeinerju, Arnelu Kuntnerju Taraju, Artionu Hotiju, Leonardu Bajraju in Urbanu Horvatu.
(Skupno 235 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost