Skoči na glavno vsebino
Select Page

V petek, 23. 9. 2022, je bilo na Atletskem stadionu Poljane področno ekipno prvenstvo v atletiki.

Učenke naše šole so se zbrale v skoraj popolni ekipi in prepričljivo dosegle največ točk ter seveda zmagale. Odlične so bile predvsem Taja Brezac, ki je zmagala na 60 m, Julija Pečanac, ki je bila najboljša na 1000 m, Neža Trstenjak in Alisa Kotelevska (2. in 3. na 300 m), saj so bile tudi najhitrejše v štafeti 4 x 100 m. Čestitke tudi vsem ostalim deklicam, ki so s svojimi dosežki zbrale lepo število točk za ta odlični dosežek: Petra Nagy, Ana Purg, Iza Perovič Toplak, Ana Cimerman, Alina Kiraly, Ema Kšela, Anjana Ribič (2. mesto v skoku v daljino), Katja Kokol, Neža Brečko in Kaja Radovič.

Učenci so se zbrali v skoraj popolni ekipi in zasedli odlično 2. mesto na področju. Najbolje so se uvrstili Tai Poropat (2. mesto na 1000 m), Teodor Pelemiš (2. mesto v skoku v višino) in Tim Bauman (3. mesto na 300 m). Štafeta 4 x 100 m v postavi Luke Lihtenegerja, Taia Poropata, Tima Baumana in Jerneja Pišorna je zasedla odlično 3. mesto. Ostali so dosegli dovolj točk, da smo osvojili 2. mesto. Tekmovali so: Shala Habib, Jan Šafarič, Aljaž Eichmeier, Brin Novak, Aleksej Škobalj, Nik Kurbus, Tim Smolko, Matjaž Jamšek in Tai Mošič Krajnc.

Vse rezultate si lahko ogledate na Timing Ljubljana: https://remote.timingljubljana.si/timing/rezultati.aspx?idTekme=4178&tip=B&kat=2&disc=102&spol=M

Čestitke tudi vsem ostalim sodelujočim, ki so tekmovali in so kot rezerve pripomogli k odličnim ekipnim rezultatom.

Herman Novak

 

(Skupno 237 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost