Skoči na glavno vsebino
Select Page

Na atletskem stadionu Poljane je bilo v četrtek 27.9.2018 ekipno področno prvenstvo v atletiki. Učenke in učenci tekmujejo v 8 disciplinah. Upoštevata se dva rezultata na disciplino. Po kar nekaj letih so imeli dečki popolno ekipo in z nekaj odličnimi posameznimi rezultati zasedli prvo mesto. Šolo so zastopali. 60 m: Lukas Kumer, Maj Premzl in Marko Vajdič; 300 m: Črt Vukovič z najboljšim rezultatom in Nik Pavlovič s 3 mestom; 1000 m: Elvis Bijelič, Aljoša Vujaklija in Matic Jontes; Daljina: Reher Mel in Lin Kovačič; Višina. Gal Drakšič z drugim mestom in Timi Gregorc s 4 mestom; Suvanje krogle: Samo Waland s petim rezultatom in David Kos; Met vortexa: Tibor Kukovec in Rene Baumgartner; Štafeta 4 x 100 m je bila na odličnem 2. mestu in prispevala največ točk k skupnemu seštevku 13064 točk. Čestitke fantom za odličen ekipni rezultat.

Dekleta so zasedla solidno 6 mesto in to predvsem zaradi nepopolne ekipe. Odlične rezultate so dosegle: 60 m: Ana Lenka Bedrač P. s 3. rezultatom; Met vortexa Alina Herman s 3. rezultatom; Skok v višino: Petja Drame z 2. mestom; Tek na 300 m: Lana Lešnik z drugim mestom in prav tako z drugim mestom štafeta 4 x 100 m.
Več o rezultatih pa na spletni strani Timinga: http://remote.timingljubljana.si/timing/rezultati.aspx?IDtekme=3535&tip=E
 {phocagallery view=category|categoryid=315|limitstart=0|limitcount=4}

 
Herman Novak
(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost