Skoči na glavno vsebino
Select Page
V četrtek, 22. 2. 2024, je v Športnem centru Draš potekalo polfinalno prvenstvo v skokih z male prožne ponjave. Naši učenci so se z odličnimi rezultati ponovno zelo izkazali.
 
Prva ekipa mlajših deklic (Gaja Švetak, Taja Frangeš, Sofia Skok, Nikita Džepina in Leja Bombek) se je povzpela na najvišjo stopničko zmagovalnega odra in se s tem uvrstila na finale državnega prvenstva. Druga ekipa mlajših deklic (Zarja Vogrinec, Tia Vajngerl, Alisa Kuntner Taraj, Ana Krajnc) pa se je uvrstila na odlično četrto mesto.
Na finale državnega prvenstva sta se uvrstili še dve ekipi, in sicer ekipa mlajših dečkov (Nik Pečanac, Leonard Simić, Emil Orgl, Lan Mlinarič) z osvojenim drugim mestom in ekipa starejših deklic (Nika Gorenjak, Zoja Kolarič, Aleksandra Krnjajić, Ema Lepener in Hana Brglez) prav tako z ekipnim drugim mestom. Ekipa starejših dečkov (Andraž Deučer, Stanko Vuković, Klemen Petek, Marko Paučinac in Enej Pečonik) je zasedla tretje mesto in le za 0,2 točki zgrešila finale državnega prvenstva. So se pa nanj posamično uvrstili Stanko s 5. mestom, Klemen s 6. mestom in Andraž z 9. mestom.
 
Posamezno je Hana Brglez pri starejših dekletih zmagala, Sofia Skok pa je pri mlajših deklicah osvojila drugo mesto.
 
Iskrene čestitke vsem in srečno 14. 3. 2024 v Brežicah, kjer bo potekalo finalno državno tekmovanje!
(Skupno 233 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost