Skoči na glavno vsebino
Select Page

Teden otroka obeležujemo vsako leto v prvem oktobrskem tednu. Tudi letos smo ga učenci in učitelji preživeli malce drugače kot ostale dni v letu. Dejavnosti so predlagali učenci oz. predstavniki oddelkov na srečanjih otroškega parlamenta.

V ponedeljek smo se v drugem odmoru posladkali z domačo rolado. Res je bila dobra, za kar gre zahvala našim marljivim kuharicam.

V torek je bil na naši šoli »narobe dan«. Po šoli so se sprehajali učenci, oblečeni v pižame, športne drese, v narobe obrnjena oblačila, z dvema različnima nogavicama, čevljema ali copatoma in še kaj bi se našlo. Smeha ni manjkalo.

V sredo so učenci pokazali, da njihova domišljija nima meja. Bil je dan »drugačnih šolskih torb«. Učenci so šolske potrebščine prinašali v mačjih kletkah, v vozičkih za dojenčke, v različnih škatlah, potovalkah, nakupovalnih košarah, celo v ptičji kletki, na obešalnikih, v posodi za kruh, loncih, v sefu in še v marsičem. Nekateri so se lotili izdelave šolske torbe tudi doma. Najboljši trije na razredni stopnji in najboljši trije na predmetni stopnji so dobili sladke nagrade.

V četrtek smo si privoščili malce podaljšane odmore, saj so bile ta dan ure pet minut krajše in odmori pet minut daljši.

Zadnji dan v tednu je bil prav tako zelo pester, saj smo skozi različne dejavnosti izvedli tehniški dan, poimenovan Sončkov dan.

učiteljici Anja Gradišnik in Janja Horvat

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost