Skoči na glavno vsebino
Select Page

Prejeli smo naslednje obvestilo:

Obveščamo vas, da smo danes v ponedeljek, 3. 5. 2021, pričeli sprejemati prijave za letovanje na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč. Prijavnici sta že objavljeni na naši spletni strani in sta osnova za prijavo otroka v želeno izmeno in želeni termin.

Če bodo starši želeli uveljavljati pravico do subvencije letovanja s strani občine, bodo morali ob prijavnici poslati tudi ustrezne dokumente (kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku), skladno z navodili občin, kjer imajo stalno bivališče.

Seznam načina oddaje prijavnic z dokazili za obračun subvencioniranja po posameznih občinah je objavljen na naši spletni strani.

Zaradi letošnjih izrednih razmer starše/prijavitelje iz vseh občin (ne glede na stalno bivališče) prosimo, da poleg tega, da prijavnico oddajo na osnovni šoli ali občini, kjer imajo stalno bivališče, jo po pošti ali skenirano po elektronski pošti letovanja@zpm-mb.si pošljejo istočasno še na ZPM Maribor. Tako bodo imeli enake možnosti kot ostali prijavitelji, da si pravočasno zagotovijo mesto v želeni izmeni.

Uradnih ur za prijavo otrok na letovanje trenutno na ZPM Maribor še ne načrtujemo, ko pa se bodo ukrepi sprostili, bomo o možnosti osebne oddaje dokumentov obvestili na naši spletni strani, kjer so objavljene podrobnejše informacije o pričetku zbiranja prijav (klik do informacij). Starše/prijavitelje prosimo, da vse postopke, povezane s prijavljanjem, opravijo z oddajo dokumentacije po e-pošti ali po navadni pošti.

Želimo vam vse dobro in vas prijazno pozdravljamo,

Zveza prijateljev mladine Maribor

(Skupno 153 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost