Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši, skrbniki,

kot smo vas že obvestili, bo v naslednjem tednu zaradi slabe epidemiološke situacije pouk potekal prilagojeno.

Učenci od 1. – 5. razreda bodo imeli »šolo v šoli«. Pouk zanje bo ostal nespremenjen – vsi učenci razreda torej v svoji učilnici s svojo učiteljico. Izvedba dodatnega športnega programa, neobveznih izbirnih predmetov in fakultative bo potekala po ustaljenem urniku, enako tečaj nemščine. Kosilo bodo odslej učenci jedli v jedilnici po pouku. Na spletni strani šole ste lahko že prebrali, se ne bodo izvajale NOBENE aktivnosti, ki jih vodijo zunanji izvajalci (nogomet, judo, karate, košarka, šah), tudi ne bo v prostorih šole dopolnilnega pouka srbskega jezika.

Če se odločite, da bo vaš otrok prihajal v šolo ali odhajal iz nje ob drugačnih urah kot doslej, prosimo, sporočite to čim prej razredničarki otroka.

Učenci od 6. – 9. razreda bodo imeli »šolo na daljavo«. Delo na daljavo bo potekalo s pomočjo spletnih učilnic MOODLE (Arnes) in videokonferenčnega sistema MICROSOFT TEAMS. Oboje učencSupport Groups - Dbsa - Hands Together Logo Clipart - Full Size Clipart (#88658) - PinCliparti poznajo, so pa na spletni strani šole povezave do pomoči (http://tabor11.splet.arnes.si/aai-navodila/). V kolikor se težave pojavijo (ali zaradi tehnike ali zaradi vsebine), naj se učenci obrnejo na učitelja predmeta ali razredničarko (elektronski naslovi vseh so na spletni strani šole v zavihku ZAPOSLENI). Pouk bo potekal po ustaljenem urniku, tudi načrtovani dnevi dejavnosti bodo izpeljani. Vsa učna gradiva bodo učenci imeli na voljo v eučilnicah najkasneje do 8. ure zjutraj. Pri nekaterih predmetih so se učenci z učitelji (na željo učencev) dogovorili za tedenske zadolžitve. Na daljavo bosta potekala dodatna strokovna pomoč in dopolnilni pouk, tudi izbirni predmeti in fakultativni pouk.

Vsem nam je jasno, da pouk v šoli in pouk na daljavo nista enaka, se bomo pa zato vsi toliko bolj potrudili – saj vemo: SKUPAJ ZMOREMO!

Kolektiv OŠ Tabor I Maribor

(Skupno 243 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost